29 Dec 2014

2014

Under detta år har det hänt otroligt mycket. Och framförallt riktigt mycket roligt. Under det första halvåret studerade jag sista terminen på idrottstränarprogrammet med inriktning mot prestationsidrott på högskolan Dalarna. Under denna sista termin skrevs bla. min C-uppsats om hur en långdistanstriathlet precis under världselit bör prioritera sin träning för att ta steget upp till världselit. Det som var extra roligt var såklart att denna uppsats gav högsta betyg och presentationen av den ledde till ett första pris och stipendium.

bild 1 (4)

 

Under hela året har jag fortsatt driva Magnus.J Coaching framåt och detta år är det överlägset bästa företagsåret hittills. Självklart har det växt i en sakta och lagom fart, vilket har gjort att kvalitén alltid har kunnat hållas på högsta nivå. Nu har jag dock kommit till ett sådant läge att det snart inte kommer växa mer. Det finns några få coaching-platser kvar, men sen är det fullt. Jag har under året även jobbat lite mer med lägerverksamhet än innan, vilket har varit riktigt kul. Det är något jag kommer fortsätta med och förhoppningsvis kunna göra lite oftare. Att komma ut och träffa motiverade människor samt lära känna dem under några intensiva dagar är väldigt motiverande även för mig. Under träningshelgerna jag varit tränare på, men även på Högskolan Dalarna har jag haft olika föreläsningar. Ämnena har varit spridda, men har alla på något sätt handlat om idrott och prestation.

2014-11-15 14.46.07

 

Praktiska coachingtillfällen har det även blivit några stycken, även om det inte är något som prioriterats under året och de har varit främst i simning. Samarbetet med fjällmaraton sälen har fortsatt och under hela våren samt hösten har vi kört löparkvällar på onsdagar i Falun. Under våren körde vi även i Borlänge några veckor.

Löpargrupp

 

Under hösten har utbudet av tjänster utökats något, då en massageutbildning genomgåtts. Jag är alltså diplomerad massör och kan nu även erbjuda massage. Genom denna utbildning fick jag även tillfälle att friska upp minnet omkring hur våra kroppars anatomi ser ut och fungerar.

Massage

 

Under 2015 är målet att företaget ska växa en liten, liten del till och det ska det göra med någon mer coaching-plats samt fler träningsläger. Sen ska det stabiliseras på den nivån. Det absolut viktigaste hos Magnusj.J Coaching är att en hög nivå hålls och att alla kunder får hjälp med att optimera sin träning så mycket som möjligt utifrån individens förutsättningar och mål.

 

IMG_4234

Leave a Comment