27 Nov 2015

Nyheter

Ja, under den senaste tiden har det skett en del nya saker för Magnus.J Coaching. Rättare sagt är det tre lite större nyheter.

Min hemsida har blivit omgjord från grunden. Nu har den blivit snyggare, snabbare och betydligt bättre. Ännu en gång så är det Johan som gjort ett riktigt bra jobb. Klicka gärna in här och ta en titt.

 

Jag har börjat använda en ny träningstjänst där all träning för mina aktiva planeras och utvärderas. Tjänsten heter Peppster och är en helt ny träningstjänst.  I Peppster periodiserar, planerar och strukturer jag upp all träning till mina aktiva. De utför träningen, bestämmer passets belastning efter genomfört pass och klickar på genomfört. Antingen gör de detta i appen i telefonen eller på datorn. Helt klart smidigt. Tjänsten är dock inte helt klar ännu, och det saknas vissa delar som gör den komplett. Tex. utvärderingsdelen som är på gång och kommer bli ett grymt verktyg. Jag är helt övertygad om att detta kommer bli den optimala träningstjänsten för aktiv/tränare när den är klar. Och att redan få vara med och använda den är väldigt värdefullt, då jag och mina aktiva kan vara med och påverka utformningen och funktioner.

 

Och så den kanske största nyheten. From. november så är det inte enbart jag (Magnus) som jobbar med Magnus.J Coaching. Jag har nu två stycken riktigt grymma instruktörer till min hjälp. Oskar Djärv kommer stå på kanten av simbassängen på Lugnet i Falun och lära ut simning till de som antingen vill lära sig simma crawl från grunden eller till de som redan kan simma, men vill bli bättre. Oskar är elitsatsande triathlet och har bla. flera SM-medaljer på meritlistan.
På vägarna och i skogen kommer Linn Gustafsson jobba med att få cyklister att utvecklas. Linn kommer ta emot kunder som vill förbättra sin cykling både på mountainbike och landsväg. Linn studerar på idrottstränarprogrammet på Högskolan Dalarna och har erfarenhet från cykelsporten på högsta nivå. Vill du läsa mer om Oskar och Linn, så kan du göra det här. Vill du veta mer om detta, eller boka in en träning med dessa duktiga instruktörer för att utveckla din simning eller cykling? Skicka då ett mail till info@magnusj.com

meta

Leave a Comment