21 jul 2015

Vår och sommar

Ja, tyvärr var det alldeles för länge sedan det skrevs något här. Tiden har inte riktigt funnits, men för att kort sammanfatta det som jag inte skrivit om, så har det varit en riktigt bra vår/sommar. Sedan några månader tillbaka har jag haft fullt hus. Inte hemma i lägenheten, utan mina platser för individuell coaching har alla varit fyllda. Detta är något som jag strävat efter sedan jag startade Magnus.J Coaching för några år sedan, och sedan uppstarten har antalet platser successivt utökats. Men nu i vår har alltså platserna varit uppbokade och jag har tråkigt nog behövt säga nej till flera kunder. Givetvis är det fruktansvärt tråkigt att behöva säga nej till de som vill ha min hjälp, men det viktigaste för mig är att göra ett bra jobb med de som anlitat mig som deras tränare. Och med fler aktiva, skulle jag inte kunna göra det. Till hösten kommer några platser att bli lediga. Vill du boka en av dem redan nu, kontakta då mig på info@magnusj.com

Just nu är de flesta aktiva mitt inne i säsongen, och vilka resultat de gör. De visar verkligen att hårt slit och målmedvetenhet lönar sig. Så himla roligt att se!

Under våren och första delen av sommaren har även tre olika läger hunnits med. Först ut var en inspirationshelg på Norrqvarn. Denna helg vände sig till de som var nyfikna på triathlon, inte riktigt kommit igång, men ville lära sig mer om hur man kan träna, vilken utrustning man behöver, hur man tävlar och allmänt vad man ska tänka på.

Läger nummer två var även det på Norrqvarn, men denna gång en träningshelg för de som redan var igång med träning och tävling. Under denna helg blev det längre samt hårdare träningar och deltagarna jobbade på riktigt imponerande. Båda dessa helger avslutades med en tränings-triathlon med 400m simning (i bassäng), 20km cykel samt 5km löpning. Under lägren bodde vi bra samt åt härliga frukostar, mellanmål, luncher och 3-rätters middagar på Norrqvarn.

20892_1483222151900217_3374876266731952643_n

 

Det tredje lägret för året var ett löparläger i Sälen, eller närmare bestämt i Tandådalen tillsammans med Fjällmaraton sälen och Skirun coaching. Vi bodde i fjällstugor med fin utsikt mot fjällen och sprang många fina pass på kalfjäll, myrar och i långa backar.

10616721_869185263151030_2553579186238392101_n

 

Jag tror jag skrivit om det förut, men att vara ute på läger och träffa massor med människor är verkligen roligt. De flesta är så olika och har helt olika historier, vilket är väldigt inspirerande. Nästa läger blir antagligen sent i höst, men mer om det i ett annat inlägg.

 

Vi hörs!

 

Leave a Comment